دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 252 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 48 |
نوع فایل: ورد آفیس
شرح ابعاد و مولفه های متغیر: دارد
منبع: دارد (فارسی و لاتین)
منابع جدید پیشینه: دارد
تاریخچه متغیر: دارد
مدل های تحقیق: دارد
پیشینه لاتین: دارد
پیشینه فارسی: دارد
جدول مولفه ها: دارد
تعداد صفحات: 48
گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)
فهرست مطالب
تشریح مفهوم عملکرد
مدیریت عملکرد در سطح سازمانی
رویکردهای سنجش عملکرد
اهداف ارزیابی عملکرد
سطوح ارزیابی عملکرد
مدل های ارزیابی عملکرد سازمانی
ارزیابی عملکرد مالی
رویکردهای موجود پیرامون معیارهای عملکرد
مدل های ارزیابی عملکرد
واحدهای اندازه گیری عملکرد
دیدگاه های سنتی و نوین در ارزیابی عملکرد
ویژگی های نظام ارزیابی عملکرد کارآمد
شاخص های عملکرد
مفهوم عملکرد در بانک
مفهوم عملکرد در بیمه
جایگاه عملکردی صنعت بیمه طبق شاخص های جهانی
مدل های ارزیابی عملکرد در شرکت ها بیمه
پیشینه تحقیق
منابع فارسی
منابع لاتین
عملکرد مالی
2-10- تشریح مفهوم عملکرد
در این بخش پس از تشریح مفهوم و ابعاد عملکرد چند نمونه از مدل های سنجش عملکرد ارائه میشود و در خصوص چگونگی طراحی سیستم ارزیابی عملکرد صحبت خواهد شد و در نهایت هم به تعریف و تشریح و نحوه سنجش آن خواهیم پرداخت .
متغیّر وابسته در این پژوهش عملکرد مالی است. عملکرد مالی یکی از مهم ترین سازه های مورد بحث در پژوهش های مدیریتی است و بدون شک مهمترین معیار سنجش موفقیت در شرکت های تجاری به حساب می آید. ولی به طور کلی در خصوص این که متغیرها و شاخص های عملکرد مالی کدامند، هنوز توافق نظر کاملی در بین صاحب نظران وجود ندارد. ارزیابی عملکرد شرکت با استفاده از نسبت های مالی یک ابزار قدرتمند سنتی برای تصمیم گیرندگان، از جمله تحلیلگران کسب و کار ، بستانکاران، سرمایه گذاران، و مدیران مالی می باشد,2013,P.3970) (Delen et al. تعاریف متفاوتی از عملکرد شده است که عبارتند از:
*عملکرد مالی یک شرکت منعکس کننده دستیابی به اهداف اقتصادی آن شرکت می باشد,2014,P.2) (Gerschewski & Xiao. .
*عملکرد به عنوان شاخصی است که میزان دستیابی یک شرکت به اهداف خود را مورد سنجش قرار می دهند et al ,2012,P.3) .( Wagner
*عملکرد را می توان شاخصی برای اندازه گیری میزان دستیابی خوب و مــوثر یک اقدام به اهداف تعیین شده تعریف می شود که می تواند بوسیله کارایی و اثر بخشی سازمان در دستیابی به اهداف ، برآورد شود. عملکرد سازمانی تابع عملکرد منابع انسانی و تعامل آنها با منابع و امکانات و تکنولوژی موجود در سازمان می باشد (Ho,2008 ) .
*عملکرد به چگونگی دستیابی سازمان به اهداف بازار و مالی اشاره دارد (Bahri,2013,P.609) .
*عملکرد نتایج قابل اندازه گیری، تصمیمات و اقدامات سازمانی است که نشان دهنده میزان موفّقیّت در دستاوردهای کسب شده است Tangen,2004 ,P730)).
*عملکرد حدی است که یک شرکت نسبت به رقیب خود دارای دستاورد برتری است (حسینی و شیخی،1391،ص43) .
* عملکرد عبارت است از دستیابی یا فراتر رفتن از اهداف سازمانی و اجتماعی و انجام مسئولیت هایی که برعهده افراد گذاشته شده است (خردمند و فتاح ناظم،1389،ص165).
* عملکرد به چگونگی انجام وظایف ، فعالیت ها و نتایج حاصله از آنها اطلاق میشود (عالم تبریز و همکاران،1388) .
در ابتدا در دهه هشتاد میلادی هدف مدیریت عملکرد افزایش بهره وری سازمانی قلمداد می شد . تلفیق هدف های فرد و سازمان نقطه تأکید مدیران بود و تلاش می شد که از این طریق اثربخشی بالائی حاصل شو د بر اساس نظر اگیونیس اهداف اساسی سیستم مدیریت عملکرد را می توان به اهداف استراتژیک؛
اجرایی؛ ارتباطی؛ توسعه ای؛ تعمیرات و نگهداری سازمانی و اهداف مستند سازی دسته بندی نمود
(نورالسنا و همکاران، 1391،ص3) .
2-11- مدیریت عملکرد در سطح سازمانی
مدیریت عملکرد، عبارت است از ایجاد نظامی برای به کارگیری اطلاعات مربوط به اندازه گیری عملکرد سازمان، از طریق به کارگیری نتایج ارزیابی عملکرد در تعیین اهداف، تخصیص منابع و آگاهی دادن به مدیران برای حفظ یا تغییر خط مشی فعلی به منظور دستیابی به اهداف.
سیستم مدیریت عملکرد، سیستمی است که طر حریزی عملکرد و تدوین برنامه ها، اجرای برنامه های تدوین شده، انجام ارزیابی با کمک نظام های ارزیابی و در نهایت بهسازی عملکرد از طریق انجام اقدامات اصلاحی بر اساس بازخوردهای دریافتی در مرحله ارزیابی عملکرد را تبیین می کند. هدف نهایی سیستم مدیریت عملکرد، تحقق عملکرد مورد انتظار از سازمان و بهبود مستمر است (طهرابند و همکاران،1388،ص5) .